บ้าน Forums Spätná väzba webinára Otec tréner

• Spätná väzba webinára Otec tréner

โพสต์โดย Ing. Patrik Vaško บน 30 มีนาคม 2023 ณ 22:21 น.

Dobrý večer,

dovolím si spätnú väzbu dnešného webináru.

Očakával som oveľa viac, viac konkrétnych informácií. Chýbali mi prípady správania trénera otca, spôsoby a možnosti riešenia s predpokladaným záverom, chýbali spôsoby správania dieťaťa a tímu s odporúčaniami. Chýbali konkrétne situácie ” s dobrým a zlým koncom”. Prepokladal som viac konkrétnych odporúčaní komunikácie k rodičom, opäť s rôznmi scenármi zo skúseností. Psychologická rovina tejto témy chýbalo, ako a prečo riešiť ono tak alebo tak. Prípadne ako tomu predchádzať…

Webináru chýbal “náboj”, všetky info, ktoré odzneli sú úplne bežné, ktoré každý tréner sedliackym rozumom nadobudne veľmi rýchlo.

Tému tréner otec oplyvňuje veľa faktorov. Výchova a charakter dieťaťa, vyspelosť dieťaťa, kolektív hráčov/hráčoch a ich vyspelosť / výchova, veľkosť tímu, veľkosť klubu, ciele klubu, rodičia a ich predstava, očakávania, spolupráca rodičov s klubom/tímom a mnoho iných …

Osobne som sklamaný z webinára. Na druhej strane som rád, že nejaké pribúdajú.

Pekný večer.

S pozdravom

Patrik Vaško

ตอบกลับ 3 ปี, 4 เดือน ที่ผ่านมา 4 สมาชิก · 4 ตอบกลับ
  • 4 ตอบกลับ
  • Antonín Plachý

สมาชิก
    31 มีนาคม 2023 ณ 8:52 น.

Sice mě mrzí, že nejste spokojen, ale za Vaše očekávání nemohu. Všechny příklady, které jsem říkal jsou postaveny na situacích, které se staly či dějí, ale nebudu říkat další jména s kým kde to řeším nebo jsem řešil, krom těch zmíněných. A ano, spousta věcí se dá odvodit rozumem, ale naučit se hledat signály je o tom vědět jaké. Lidé si často představují, že z nějaké přednášky vzejde “svatý grál” , ale mnohem více je to o tom, že najdu další dva tři detaily do skládačky, kterou už mám v hlavě.

Snad jste aspoň nějaký detail našel.

• Daniel Kvasnica

สมาชิก
    31 มีนาคม 2023 ณ 9:02 น.

Dobrý deň.

Mne to napríklad stačilo a zaujala ma prednáška. Vo veľa prípadoch som sa aj videl. Myslím si, že ak by sme chceli konkrétne prípady tak tu sedíme ešte teraz.

• Mgr. Michal Horný, PhD.

ผู้ดูแลระบบ
      31 มีนาคม 2023 ณ 9:19 น.

Ďakujeme. Téma je rozsiahla a preto jej identifikácia v podobe vstupu do problematiky má vlastne za úlohu hlavne rozvíriť myšlienkové pochody vo veciach, nad ktorými možno rodičia/tréneri ani neuvažovali a prinútiť ich konať v takomto vzťahu (nielen k svojmu dieťaťu, ale aj zbytku tímu, iným rodičom a pod.) trošku viac premyslene, aby to konanie v konečnom dôsledku prinášalo benefity a nie patové situácie.

• Mgr. Michal Horný, PhD.

ผู้ดูแลระบบ
    31 มีนาคม 2023 ณ 9:16 น.

Dobrý deň p. Ing. Vaško,

ďakujeme za Vašu spätnú väzbu. Ako sme avizovali, jednalo sa len o vstup do problematiky. Ako sám píšete, problematika je veľmi rozsiahla a venovať sa jej do podrobna by trvalo oveľa dlhší čas.

Na strane druhej ma trochu mrzí, že ste sa v takomto prípade aktívnejšie nezapojili do diskusie a nedotazovali od p. Plachého informácie, ktoré Vám tam chýbali a ktoré ste chceli, aby rozobral. Hneď na začiatku webinára k tomu vyzýval a počas celého webinára sa snažil dotazy zodpovedať.

Avšak tešíme sa, že vzniká diskusia a že viacero z Vás nám dáva námety (aj napr. takýmto spôsobom), kam sa ďalej uberať a po akých témach by v našej komunite bol dopyt.

Určite plánujeme ďalej pokračovať a postupne zvýšiť frekvenciu prednášok na rôzne témy.

เข้าสู่ระบบเพื่อตอบกลับ